KING SPARERIBS

KING SPARERIBS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King spareribs. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:29 Je kan niet verder in de bezorgtijd maar we hebben 2,5u moeten wachten. Eten was erg goed maar bezorgtijd is schandalig!!
12 aug 2022 om 19:55 Eten was erg goed, grote en smaakvolle burger. Alleen bezorgtijd was erg lang.
12 aug 2022 om 2:40 Er zat peper ofz in die salade, het deed fysiek pijn om te eten
11 aug 2022 om 20:32 Inmiddels een paar keer besteld. Eerste keer was super goed. Laatste 2 keer waren absoluut niet goed. Spijt me om te zeggen maar de spareribs leken opgewarmd te zijn van de supermarkt. Dat is spijtig als "king" spareribs zijnde. Zonde van het geld.
7 aug 2022 om 20:58 Goed eten en sneller bezorgt dan de tijd die werd aangegeven
5 aug 2022 om 23:54 Droog, verbrand, te zout… verschrikkelijk - en dan ook 47 euro betalen voor een burger en ribs… Schandalig!!!!
3 aug 2022 om 20:23 Erg lekkeren keurig optijd
31 jul 2022 om 22:36 In eerste instantie was er een foutje bij onze bezorging. Dit is prima opgelost door de vriendelijke bezorger en zijn collega. Patat was jammer genoeg wat slap maar de rest van de bestelling was goed.
31 jul 2022 om 11:05 Het eten zelf was echt heel slecht. Frietjes erg slap en zompig. Het vlees volgezogen met vet. Echt niet lekker. We hebben het niet opgegeten. We hadden veel meer verwacht van deze prijzen
30 jul 2022 om 15:26 Spareribs waren goed! Aardappel schijfjes waren met net even wat te zout. Mag de volgende keer wel wat minder.
30 jul 2022 om 3:17 Duurde veel te lang, pizza was koud, te harde bodem, teveel tomatensaus
28 jul 2022 om 16:31 Goede kwaliteit eten. Erg snel bezorgd. Vriendelijke bezorger en genoten van het eten.